Mesaj din PSD cu prilejul Zilei Europei. ”Celebrăm pacea și unitatea”
Social Politic Ultima Ora

SCANDAL GAY ÎN PSD: Lider social-democrat surprins în timp ce întreținea RELAȚII INTIME cu un BĂRBAT!

Este scandal monstru în cadrul uneia dintre cele mai puternice organizații județene a PSD. Liderul PSD, Adrian Țuțuianu este în corzi, după ce imaginea sa a fost asociată cu un caz extrem de controversat. O publicație locală susține că președintele PSD Titu, Vlad Oprea, ar fi fost surprins de un coleg de partid, în sediul partidului, întreținând relații intime cu Andrei Neagu, președintele Tineretului Social-Democrat Titu, scrie Capital. Amorezii suntsupranumiți deja ”bulangii din Titu”.

Andrei Neagu ar fi mecanic de locomotivă. Jurnaliştii de la dambovitanews.ro, care amintesc faptul că Oprea ar fi unul dintre protejaţii lui Adrian Ţuţuianu, membru important în ierarhia PSD.

„În zi de sărbătoare, peste locuitorii oraşului Titu  o veste ca un trăznet s-a propagat cu o viteză uimitoare, la toţi enoriaşii ortodocşi ce în această sfântă zi de duminică se întorceau de la slujbă: VLAD OPREA preşedintele PSD TITU a fost prins, în flagrant, întreţinând relaţii sexuale cu un bărbat!

Toată această oribilă scenă s-ar fi petrecut chiar în sediul PSD Titu, unde domnul Vlad Oprea are un birou în calitate de preşedinte al organizaţiei locale a PSD Titu şi ar fi fost surprinsă chiar de către un coleg de partid, care l-a găsit pe Vlad Oprea cu chiloţii în vine, iar la spatele său se afla…. Preşedintele TSD TITU – ANDREI NEAGU.

Prins în fapt, domnul Oprea Vlad i-a recunoscut colegului său că  este pederast şi că de aproximativ un an de zile se iubeşte cu subordonatul său politic Andrei Neagu, preşedinte al tineretului social democrat de la Titu, funcţie pe care tânărul cfr-ist a ajuns să o ocupe cu sprijinul iubitului său Vlad Oprea.

Dacă despre Vlad Oprea se cunoaşte faptul că este un apropiat al senatorului Adrian Țuţuianu şi că este angajat pe o funcţie fantomă în cadrul asociaţiei CIVITAS, despre iubitul său – Andrei Neagu nu se cunosc foarte multe, decât că este mecanic pe locomotivă, că iubeşte la nebunie plimbările cu trenul dar şi nopţile de dragoste în cabina locomotivei.

În acest context se explică şi rezultatul extrem de slab care s-a obţinut la Titu, la Referendumul Pentru Familie, având în vedre că PNL nu s-a implicat, iar preşedintele PSD Titu este bulangiu… şi nu doar el, ci şi preşedintele TSD Titu-Andrei Neagu, tânăr cu care Oprea Vlad se zvoneşte că vrea să meargă într-o ţară din vestul Europei pentru  a-şi oficializa relaţia de iubire”, au scris jurnaliştii de la dambovitanews.ro.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.