Protest la DNA; jurnalistul Mălin Bot nu lipsește 1
Protest la DNA; jurnalistul Mălin Bot nu lipsește
Social Ultima Ora

Protest la DNA; jurnalistul Mălin Bot nu lipsește

Circa 50 de persoane s-au adunat duminică seara în faţa sediului Direcţiei Naţionale Anticorupţie, manifestându-şi nemulţumirea faţă de conducerea instituţiei.

Protestatarii suflă în vuvuzele şi strigă lozinci împotriva procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi. Manifestanţii au fluiere, steaguri tricolore şi portocale. Ei strigă ”Demisia! Demisia!”.

În faţa DNA se află şi un grup de susţinători ai DNA. Mălin Bot s-a urcat pe un garaj de unde scandează împotriva manifestanților, acuzând-l pe Liviu Dragnea și acoliții săi de corupție.

Mălin Bot, care a fost săltat de jandarmi, deoarece îi provoca pe manifestanți. Jandarmii au încercat să îl urce în dubă pe Bot, dar acesta a reușit să scape și s-a urcat pe un garaj înconjurat de apropiații din zona #rezist De acolo, cu ajutorul unei portavoce, scandează împotriva lui Liviu Dragnea, a guvernului, a Antena 3 și altor lideri politici.

El a anunțat că în zilele următoare va face plângeri pentru abuz împotriva dispozitivului Jandarmeriei la Parchetul Militar.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.