SĂRĂCIE: MAI MULT DE JUMĂTATE DINTRE TURIȘTII ROMÂNI AU ALES SĂ SE CAZEZE LA RUDE SAU PRIETENI
Social Ultima Ora

National Geographic recomandă turiștilor din lumea întreagă un oraș din România

National Geographic a facut un top al celor mai atractive destinații pentru anul 2019. Printre orașele care merită să fie văzute, jurnaliștii recomandă: Zimbabwe, Oslo, West Yorkshire, Corsica și multe alte destinații, dar și un oraș românesc.

National Geographic recomandă turiștilor din lumea întreagă un oraș din România 1

Potrivit jurnaliştilor de la National Geographic, toţi ce care îşi plănuiesc excursii în anul următor, au de unde alege mai ales că în top apar locaţii care le oferă o plajă bogată şi extrem de diversificată,  de la peisaje urbane futuriste, până la zone de viaţă sălbatică care au fost reabilitate.

National Geographic recomandă turiștilor din lumea întreagă un oraș din România 2

 

După cum am precizat, oraşul românesc care a reuşit să intre în top este Sibiul, desigur nu printre primele locuri, dar în orice caz îl regăsim acolo. Iar cei de la National Geographic îl vad ca pe o destinaţie ideală pentru toţi cei care vor să se bucure de varietatea gastronomică pe care o pune la dispoziţie, mai ales că Sibiul va fi înclus în regionala europeană de specialitate. Ceea ce înseamnă că pe toată durata anului 2019, la Sibiu se vor desfăşura o serie de evenimente culinare care cuprind târguri, turnee şi festivaluri şi care  au ca scop principal promovarea diversităţii gusturilor din zonă. De asemenenea şi zidul oraşului, vechi de opt secole ca şi muzeul Brukenthal, deschis în 1817, se numără printre lucrurile care fac ca Sibiul să devină o destinaţie de luat în calcul pentru toţi cei care planifică să călătorească în 2019.

National Geographic recomandă turiștilor din lumea întreagă un oraș din România 3

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.