Mihai Șora, ”Un Domn cu ochelari şi Floarea Soarelui”, s-a externat. ”Fericirea este Viaţa, – Viaţa şi punct”
Social Ultima Ora

Mihai Șora, ”Un Domn cu ochelari şi Floarea Soarelui”, s-a externat. ”Fericirea este Viaţa, – Viaţa şi punct”

Filosoful Mihai Şora a fost externat după o lună petrecută în spital. Acesta a fost internat la Spitalul Elias și operat din cauza unor probleme la colecist. Soţia acestuia, Luiza Şora, a scris un mesaj emoționant pe contul său de Facebook.

„Un Domn cu ochelari şi Floarea Soarelui puteau fi văzuţi deunăzi într-un taxi, trecând prin faţa Girafei (din faţa muzeului Antipa -n.r.). P.S. În mai bine de zece ani de când îl fotografiez pe Mihai Şora, au fost cadre mai izbutite şi imagini mai clare. Însă fotografia aceasta (în fapt: o captură de ecran din filmuleţul făcut cu telefonul, când am ieşit din spital) este una dintre cele la care ţin cel mai mult”, a scris Luiza Şora pe contul său de Facebook, alături de o fotografie cu filosoful.

Ea a mai scris că, dacă cineva o va întreba vreodată cum arată fericirea, va răspunde cu fotografia postată: „Fericirea este să vezi fiinţa iubită în viaţă. Fericirea este Viaţa, – Viaţa şi punct”.

Mihai Şora a fost supus pe 28 iunie unei intervenţii chirugicale din cauza unor probleme la colecist. Scriitorul şi filosoful Mihai Şora a participat activ la protestele care au avut loc în Piaţa Victoriei, devenind „portavocea mobilizării societăţii civile” împotriva „abaterilor” guvernării din România.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.