Ce vor face Jandarmii pentru colega lor omorâtă pe trecerea de pietoni. Gest Impresionant
Social Ultima Ora

Jandarmerița spulberată pe trecerea de pietoni la Suceava a murit. Copilașul ei este în comă

Scene de coșmar în apropierea Tribunalului Suceava. O femeie și copilul ei de aproape doi ani, aflat în cărucior, au fost spulberați pe trecerea de pietoni, după ce un șofer grăbit nu le-a acordat prioritate. Din păcate, femeia a decedat.

Jandarmerița spulberată pe trecerea de pietoni la Suceava a murit. Copilașul ei este în comă 1 Jandarmerița spulberată pe trecerea de pietoni la Suceava a murit. Copilașul ei este în comă 2

Accidentul a avut loc, miercuri, în jurul prânzului, iar, potrivit martorilor, femeia a fost proiectată în aer zeci de metri în urma impactului violent. Ea a suferit răni grave, fiind găsită inconștientă de echipajele medicale chemate de urgență la fața locului.

Copilul, aflat în cărucior, a fost proiectat şi el aproape 30 de metri distanță de locul impactului, pe trotuarul din dreapta. Bebelușul a fost găsit de martori care l-au dus speriați la ambulanță.

Bebelușul și mama lui au fost spulberați de mașina condusă de un tânăr de 26 ani, care, potrivit martorilor, ar fi circulat cu viteză foarte mare.

Mama spulberată de un şofer pe o trecere de pietoni la Suceava a murit la spital. Femeia avea 40 de ani și a fost purtător de cuvânt al Școlii de Jandarmi din Fălticeni. Irina Cristina Airinei era căpitan la școala de Școala de Subofițeri de Jandarmi din Fălticeni, iar în prezent era în concediu de creștere a copilului, potrivit Obiectiv de Suceava.

Fetița ei, în vârstă de un an şi şase luni, este în comă şi se zbate între viaţă şi moarte.

Cel care este accidentat-o mortal este un tânăr de 26 de ani din localitatea Mitocu Dragomirnei, care conducea o mașină înmatriculată în județul Constanța.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.