Flashmob
Social

Flashmob in memoria regeleui Mihai.Vezi in ce oraș s-a întamplat.

În jur de 150 de oameni au participat joi după amiază la flashmob-ul organizat de cei de la ”Vă vedem din Sibiu”. Participanții au venit îmbrăcați în negru și au aprins lumânări în memoria regelui Mihai.

Aproximativ 150 de persoane au participat, joi, la un nou flashmob în faţa sediului PSD din Sibiu, protestatarii fiind îmbrăcaţi în negru şi având lumânări, în semn de respect pentru doliul naţional. Protestul mut de la Sibiu, de tipul ”sit-in”, durează deja de luni, fiind organizat faţă de ”modificările abuzive ale legilor justiţiei”, anunță News. Aproximativ 150 de persoane au participat, joi, la un nou flashmob în faţa sediului PSD din Sibiu. Protestatarii s-au îmbrăcat în negru şi au aprins lumânări, având portretul Regelui Mihai.
”Din respect pentru Majestatea Sa, Regele Mihai, vom onora cele trei zile de doliu naţional. Protestul tăcut de tip sit-in a fost întrerupt aseară, după 60 de ore de protest continuu, zi şi noapte. Zilnic însă, ne vom întâlni la ora 12.00 fix pentru flashmob-ul deja cunoscut. Hai şi tu! Nu vom renunţa la lupta pentru apărarea justiţiei!”, au transmis organizatorii.

Manifestanţii au stat, ca de obicei, în spaţiul delimitat pe care l-au numit ”Zona liberă de corupţie”. În plus, protestatarii au transmis mulţumiri tuturor celor care s-au raliat manifestării demarate încă de luni la Sibiu. Protestul de la Sibiu este paşnic, de tip ”sit-in” şi este organizat de comunitatea Facebook ”Vă vedem din Sibiu” faţă de ”modificările abuzive ale legilor justiţiei”. Foto: Rareș Helici – ”Vă vedem din Sibiu”.

PENTRU A VIZUALIZA CLIPUL APASA AICI

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.