Bărbatul care a proiectat mesajul #REZIST în timpul Spotlight, amendat 1
rezist
Social Ultima Ora

Bărbatul care a proiectat mesajul #REZIST în timpul Spotlight, amendat

Mesajul #rezist a fost proiectat, vineri, pe clădirea Muzeului de Artă, în timpul festivalului Spotlight, poliţia identificându-l pe cel care făcea proiecţia la o terasă de la etajul 8 al unei clădiri din zonă. Conform poliţiştilor, bărbatul a avut un limbaj injurios şi a fost sancţionat.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat că vineri seară, în jurul orei 22.00, au fost sesizaţi prin numărul unic de urgenţă 112 că pe clădirea Muzeului de Artă sunt proiectate imagini.

La fata locului au mers poliţişti ai Secţiei 3 de Poliţie, care au identificat, pe terasa de la etajul 8 al unei clădiri din apropierea muzeului, un bărbat care realiza proiecţia.

Conform agenţilor, deoarece bărbatul a refuzat să se legitimeze şi a avut un limbaj injurios, a fost imobilizat, condus la secţia de poliţie, unde, după ce a fost identificat, a fost sancţionat contravenţional.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii