Aglomerație pe Valea Prahovei, spre stațiunile montane; mașinile înaintează cu 20-30 km/oră
Social Ultima Ora

ALERTĂ. Ploia torențială a întunecat cerul pe Valea Perahovei

În staţiunile montane de pe Valea Prahovei, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe sensul de mers către munte, formându-se coloane de autoturisme în Comarnic, pe tronsonul kilometric 105 – 107, precum şi între Buşteni şi Predeal. De asemenea, în zona localităţii Comarnic ploua intens, vizibilitatea fiind sub 100 de metri, transmite Infotrafic.

Şi pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa valorile de trafic au început să crească, însă momentan nu sunt formate ambuteiaje, se circulă fără probleme majore, potrivit sursei citate.

Pe DN7, în staţiunile de pe Valea Oltului, traficul se desfăşoară în condiţii normale, valori mai ridicate înregistrându-se doar în zona localităţii Tălmaciu, judeţul Sibiu, pe sensul de mers Tălmaciu – Râmnicu Vâlcea, spun polițiștii

În final, pe Autostrăzile A1 Bucureşti – Piteşti, A3 Bucureşti – Ploieşti şi A4 Ovidiu – Agigea nu sunt probleme de fluenţă, nici evenimente rutiere care să impună restricţii de circulaţie, iar valorile de trafic sunt în limitele normale, menționează Infotrafic.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii