Alertă. O persoană din aeronava prăbușită la Tuzla a decedat 1
Social

Alertă. O persoană din aeronava prăbușită la Tuzla a decedat

Medicii au declarat decesul uneia dintre persoanele aflate în carlinga avionului de instrucţie şi agrement bimotor DA 42 care a aterizat forţat joi după-amiază în apropierea aeroportului Tuzla, din cauze necunoscute, informează purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, Claudia Tatarici.

Potrivit sursei citate, persoana declarată decedată la bordul avionului bimotor DA 42 era un elev, în vârstă de 50 de ani, care efectua un zbor de antrenament alături de instructorul şcolii de pilotaj de la Tuzla.Pilotul instructor are mai multe traumatisme şi urmează să intre în operaţie la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

ORA 16.38 Constanţa: O aeronavă de şcoală şi agrement, cu două persoane la bord, a aterizat forţat la Tuzla

O aeronavă de şcoală şi agrement, cu două persoane la bord, a aterizat forţat joi după-amiază, pe câmp, în zona aeroportului Tuzla, din cauze necunoscute, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, Anca Chiriţă.

Aparatul de zbor este unul bimotor de tip Diamond Aircraft (DA) 42, incidentul având loc în jurul orei 16.00.

Potrivit sursei citate, accidentul a avut loc în apropierea pistei, iar una dintre cele două persoane aflate la bord a fost preluată în stop cardio-respirator, de către paramedici, şi transportată cu un elicopter SMURD, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Susă foto :  agerpres.ro

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.