INCENDIU DEVASTATOR în București. O persoană a murit
Social Ultima Ora

ALERTĂ în Centrul Istoric al Capitalei! Planșeul unei clădiri S-A PRĂBUȘIT

Dumincă seară, locatarii unui imobil din Capitală au fost evacuați de pompieri, după ce planşeul de la nivelul parterului s-a prăbuşit şi nu se mai poate realiza accesul în interiorul clădirii, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Conform sursei citate, din fericire, nu există răniţi, CONFORM EVZ.

Imobilul se află în strada Franceză nr. 32 şi are 2 scări, în total fiind vorba de 12 apartamente. „La caz se află pompierii Detaşamentului Mihai Vodă şi Detaşamentului Special de Salvatori. Se iau măsuri pentru evacuarea şi relocarea locatarilor, cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti, reprezentată de viceprimar. Locatarii au fost direcţionati spre etaje, de unde vor fi coborâţi cu autoscara. Dacă situaţia o va permite, se va realiza o cale de acces provizorie, concomitent cu evaluarea gradului de risc ca şi alte elemente de construcţie să fie afectate”, potrivit ISU Bucureşti-Ilfov.

Persoanele evacuate au posibilitatea să fie cazate în spaţiile puse la dispoziţie de Primăria Municipiului Bucureşti, la blocurile gemene de la Piaţa Naţiunilor Unite, a mai informat ISU Bucureşti-Ilfov.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii