Accident în Gorj: Doi bărbaţi, răniţi grav după ce maşina a lovit un cap de pod 1
Social Ultima Ora

Accident în Gorj: Doi bărbaţi, răniţi grav după ce maşina a lovit un cap de pod

Doi bărbaţi au fost răniţi grav, sâmbătă dimineaţa, după ce maşina în care se aflau a lovit un cap de pod în comuna gorjeană Drăguţeşti.

Potrivit ISU Gorj, în urma accidentului care s-a produs, sâmbătă dimineaţa, în comuna Drăguţeşti, pompierii au găsit în maşină doi bărbaţi încarceraţi.

„ISU Gorj a intervenit pentru descarcerarea a două victime rezultate în urma unui accident, o maşină a dat într-un cap de pod, produs pe raza comunei Drăguţeşti, sat Cârbeşti. La faţa locului s-au deplasat echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu-Jiu cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de intervenţie cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi două ambulanţe SAJ GORJ, care au constatat că în urma impactului au rezultat două victim, bărbaţi, cu vârste de 49, respectiv 47 de ani, care erau încarcerate”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, citat de Mediafax.

După ce victimele au fost descarcerate, acestea au fost preluate de ambulante şi duse la spital. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a întâmplat accidentul.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.