Tragedie în PSD. Accident cumplit. Șeful tinerilor pesediști se zbate între viață și moarte. FOTO 1
Politic Sănătate Social Ultima Ora

Tragedie în PSD. Accident cumplit. Șeful tinerilor pesediști se zbate între viață și moarte. FOTO

Tragedie sâmbătă dimineața în Sălaj, în victima este un tânăr, care s-a răsturnat cu tractorul și a suferit leziuni grave. Victima este Dan Cristian Chiş, nimeni altul decât fostul şef de cabinet al prefectului Florin Florian.  Tânărul în vârstă de 35 de ani este originar din comuna Sâg, dar se stabilise de ani buni la Zalău.

Dan Chiș, actual lider al tineretului local al PSD.

Om gospodar, Dan Cristian Chiș mersese în week-end acasă, la Sîg, să îşi ajute părinţii la muncile din gospodărie. Sâmbătă dimineaţa, Dan Chiş s-a dus cu tractorul să transporte nişte lemne în propietatea familiei, undeva la ieşirea din sat spre localitatea Tusa.

La un moment dat, utilajul şi remorca pe care o trăgea s-a răsturnat şi fostul şef de Cancelarie a prefectului a rămas sub tractor.

Echipajele de intervenţie ajunse la faţa locului au reuşit să scoată victima de sub tractor, însă aceasta nu prezenta funcţii vitale.

Echipajele medicale de la spitalul Crasna şi SMURD Nuşfalău ajunse la Sîg au trecut la efectuarea manevrelor de resuscitare.

Tragedie în PSD. Accident cumplit. Șeful tinerilor pesediști se zbate între viață și moarte. FOTO 1

Din fericire, tinereţea şi dorinţa de viaţă au învins şi Dan Chiş a ieşit din stop cardio-respirator!

Acesta a fost preluat de elicopterul SMURD venit de la Jibou şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca

Actualmente, tânărul se află în stare gravă la Secţia de Terapie Intensivă. Despre starea pacientului însă vom reveni, scrie sportulsalajean.ro.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.