ȘOC! Victor Ponta îl vrea pe Ludovic Orban la pușcărie. Cere deschiderea unui dosar penal 1
Ultima Ora Breaking News Justiție Politic Sănătate Social

ȘOC! Victor Ponta îl vrea pe Ludovic Orban la pușcărie. Cere deschiderea unui dosar penal

Liderul Pro România Victor Ponta este indignat de ceea ce s-a întâmplat pe Aeroportul din Cluj-Napoca unde zeci de oameni care plecau la muncă în Germania nu au respectat normele de siguranță impuse de autorități, existând pericolul de o contamire în masă.

Ponta spune că unul dintre vinovați este chiar premierul Ludovic Orban, care și-a dat girul pentru ca acest transport uman să fie efectuat.

”Eu cred că guvernul României își bate joc de noi cu cinism, este răspândirea bolilor. Germania are 120.000 de persoane infectate și 2500 de persoane decedate, are mult mai multe cazuri decât România.

Au tratat mai bine decât Italia, dar tot au multe cazuri. Iar noi trimitem oamenii, ca în România nu se poate munci Domnul Orban și toți cei care și-au dat girul ar trebui să răspundă penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Dacă moare unul singur, dintre cei care urcă în avion, cine răspunde, răspunde Marcel Vela? Rareș Bogdan a criticat și el și a cerut ca Guvernul să le dea de muncă, să le dea salarii, câte 100 de euro, ca Germania. E subminarea economiei naționale și trădarea României”, a transmis Victor Ponta, joi seara, la România TV.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.