Nimeni nu îl vrea: Senatorul Zamfir a fost trata cu FLIT și de Bogdan Chițoiu
Politic Economic Ultima Ora

Nimeni nu îl vrea: Senatorul Zamfir a fost tratat cu FLIT și de Bogdan Chițoiu

Senatorul ALDE, Daniel Zamfir, a anunţat că preşedintele Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu, nu va participa la audierea programată pentru miercuri.

Veţi vedea mâine de ce nici domnul Bogdan Chiriţoiu, preşedintele Consiliului Concurenţiei, nu vine la întâlnirea de mâine. (…) Ieri, primesc o adresă prin care îmi spune că programul nu îi permite”, a declarat, marţi, în timpul unei întâlniri cu presa, senatorul ALDE Daniel Zamfir, preşedintele Comisiei economice a Senatului.

Din această funcţie, el i-a invitat la audieri pe Guvernatorul Băncii Naţionale a României (BNR), Mugur Isărescu, şi preşedintele Consiliului Concureţei, Bogdan Chiriţoiu.

La audierea programată marţi Guvernatorul BNR nu a venit, iar purtătorul de cuvânt al acestei instituţii, Dan Suciu, a susţinut că Isărescu nu va participa, deoarece mai întâi trebuie să răspundă Zamfir la acuzaţiile de abuz în servicu.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii