Viorel Cataramă se răzbună pe PNL. Îl cheamă pe Ludovic Orban în instanță 1
Ludovic Orban
Politic Ultima Ora

Viorel Cataramă se răzbună pe PNL. Îl cheamă pe Ludovic Orban în instanță

Viorel Cataramă se răzbună pe PNL. Îl cheamă pe Ludovic Orban în instanță

Războiul din interiorul PNL se mută în birourile procurorilor și în instanță. Vicepreședintele Sectorului 2, Viorel Cataramă, va depune plângeri penale pe numele lui Ludovic Orban și a celor care l-au susținut din conducere. El acuză votul de excludere, dar și cel prin care s-au desemnat candidații.

RĂZBOI între liberali: Viorel Cataramă a fost exclus din PNL
Viorel Cataramă

”În primă fază, cred că nu este necesar ce înseamnă fraudarea votului pentru că s-a tot discutat și este o infracțiune clar stabilită de Codul Penal. Pentru că suntem un partid politic, a falsifica rezultatul unui vot este o infracțiune clară și fără echivoc. Una este într-un partid politic să obți 15% și asta este să obți 30%, eu de aceea acuz fraudarea votului. Toate aceastea în ceea ce privește votul de la Consiliul Național din martie”,

Viorel Cataramă ne-a explicat că el a dorit să fie în cursa pentru Primăria Capitalei, dar și să candideze la șefia PNL, însă de fiecare dată a fost scos din joc prin voturi pe care le consideră frauduloase.

”În ceea ce privește votul de excludere din partid, s-au încălcat 8 articole din Statut și tot atâtea din Codul Etic. Un lider politic și-a folosit influența pentru a crea avantaje pentru alte persoane. În plus, cu trei zile înainte de excludere eu anunțasem că în cazul în care se va organiza un Congres Extraordinar al partidului eu intenționam să candidez. Deci conflictul este evident”, a mai precizat Cataramă.

Cataramă a explicat că va discuta cu avocații să vadă exact la ce parchet vor fi depuse plângerile, dar nu exclude să meargă direct la DNA.

”Trebuie să discut cu avocații ca să dau o formă juridică corectă și o să depun aceste plângeri până la finalul acestei luni. Voi discuta cu avocații să vedem care este parchetul competent”, a mai precizat Cataramă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.