Viktor Orban și Vladimir Putin atacați dur de la Bruxelles. "Ungaria este condusă de la Moscova". FOTO 3
Ucraina, la NATO: „Ungaria ajută Rusia să distrugă Alianța din interior”
Politic Ultima Ora

Viktor Orban și Vladimir Putin atacați dur de la Bruxelles. „Ungaria este condusă de la Moscova”. FOTO

Europarlamentarul român Eugen Tomac spune că Ungaria subminează din interior Uniunea Europeană în contextul în care a condiționat acordarea R. Moldova și Ucrainei a statutului de candidat la Uniunea Europeană cu introducerea pe listă și a Georgiei și Bosniei.

Orban nu ratează nicio ocazie pentru a-și afișa servilismul față de Putin.  Să vii cu doar trei zile înainte de ședința decisivă a Consiliul European și să impui condiții nerealiste pentru acordarea R. Moldova și Ucrainei a statutului de candidat la Uniunea Europeană arată cât de mult urăști proiectul european pe care îl și subminezi din interior.

În schimb, la Kremlin, probabil, i se pregătește o mare decorație pentru acest rol jucat tot mai activ”, scrie Tomac pe pagina de Facebook.

Viktor Orban și Vladimir Putin atacați dur de la Bruxelles. "Ungaria este condusă de la Moscova". FOTO 4

Politicianul concluzionează că executivul maghiar e mai apropiat de Moscova decât de Bruxelles.

”Faptul că autoritățile de la Budapesta anunță că susțin oferirea perspectivei europene pentru R. Moldova și Ucraina doar la pachet cu Bosnia și Herțegovina, dar și Georgia, este dovada cea mai clară că guvernul maghiar este mai aproape de realitatea proiectată de Moscova decât cea văzută de restul Europei„, a mai scris Eugen Tomac.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.