Victor Ponta, atac la Dacian Cioloș. ”Nu putem fi alături de ei”
Lovitură pentru Victor Ponta. Probleme pentru liderul Pro România. A fost trădat
Politic Social Ultima Ora

VIDEO. Ponta face praf Guvernul și reprezentanții lui: ”Arendașul de Neamț – reprezentant al “Stăpânului” de la Teleorman”

Fostul premier Victor Ponta nu a rezistat să nu comenteze videoclipul devenit viral cu Daniela Soroceanu, prefect PSD Neamț, de la Festivitatea de 1 Decembrie.

Centenar, Piatra- Neamț- Daniela Soroceanu, prefectul județului Neamț (îmagini needitate)

Centenar Piatra Neamț- Daniela Soroceanu (PSD), prefectul județului Neamț, reprezentantul Guvernului Dăncilă în teritoriu (imagini needitate)Later EDIT: un mic remember http://tvmneamt.ro/filmata-in-flagrant-prefectureasa-de-neamt-fite-de-bugetar-de-lux-touaregul-prefecturii-folosit-in-familie/

Publicată de TVMneamţ.ro pe Sâmbătă, 1 decembrie 2018

„Sa incepem ziua cu un zambet … amar!

L-am pierdut din Guvernul Dancila pe inegalabilul Ministru al Economiei Danut Andrusca ( de fapt reprezentantul lui Arsene in Guvernul Dragnea)!

Dar locuitorii judetului Neamt au ramas pe cap in judet cu reprezentanta Guvernului Viorica Dancila in Judetul Neamt ( de fapt reprezentanta lui Arsene pusa de Dragnea cu mana lui Dancila)!

Vreau sa felicit militarii din Neamt care nu s-au prabusit sub “artileria” de ridicol / si locuitorilor care s-au gandit la Ziua Nationala si au inchis ochii la “onorul” dat de oamenii arendasului de Neamt – reprezentant al “Stapanului” de la Teleorman !

ProRomania va lupta in Neamt si in toata tara sa ofere oamenilor o alternativa politica de centru stanga la aceasta adunatura de baroni lacomi si slugi analfabete care au confiscat Romania!”, scrie Ponta pe Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.