Procurorii au terminat ancheta în cazul fostului ministru de finanțe Daniel Chițoiu. Acesta a omorît doi oameni. Merge în instanță
Breaking News Justiție Politic Social Ultima Ora

FOTO-VIDEO. Mărturiile martorilor. Daniel Chițoiu vinovat pentru moartea a trei oameni în cumplitul accident de pe DN7

Fostul ministru de finanțe Daniel Chițoiu, secretar general al ALDE, a fost implicat într-un accident rutier pe DN 7, în localitatea Zamfirești din județul Argeș, pe Dealul Negru. Chițoiu conducea o mașină Audi și s-a lovit frontal cu un autoturism Logan. Șoferul Loganului, în vârstă de 82 de ani, și două femeie de 73 de ani, respectiv 71 de ani, pasagere în același autoturism au murit.

Martorii susțin că fostul ministru ar fi vinovat, pentru că ar fi vorbit la telefonul mobil și ar fi făcut o depășire riscantă, în mare viteză.

FOTO-VIDEO. Mărturiile martorilor. Daniel Chițoiu vinovat pentru moartea a trei oameni în cumplitul accident de pe DN7 3

Chițoiu are câteva coaste rupte, potrivit medicilor, și a fost transferat urgent  la Spitalul Floreasca din Capitală de la Spitalul de Urgență Pitești.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cine a fost de vină în tragicul, dar un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.