Userista Ana Ciceală, acuzată de un fost euroales: „Deja sună penal!” 5
#coronavirus Politic Ultima Ora

Userista Ana Ciceală, acuzată de un fost euroales: „Deja sună penal!”

Deşi a început deja să-şi facă campanie în Sectorul 3 de câteva luni bune, consilierul general Ana Ciceală ar putea fi obligată să renunţe la candidatură din partea USR – PLUS, în contextul negocierilor pe care alianţa le poartă cu PNL la nivelul Capitalei. Dan Barna a declarat că are o relaţia colegială şi firească cu Ana Ciceală şi a precizat că „s-a creat” ceva emoţie pe subiectul candidaturii ei la Primăria Sectorului 3, dar că „nu se va putea bloca Bucureştiul din supărarea unuia sau altuia dintre colegi”.

Este o relaţie colegială foarte firească şi tocmai am văzut că s-a creat ceva emoţie de vreo două zile pe subiectul candidaturii colegei mele la Sectorul 3. Este un exemplu foarte clar de disponibilitatea şi responsabilitatea pe care USR-PLUS o are pentru a face nişte sacrificii, necesare pentru ca Nicuşor Dan să aibă tot sprijinul pe care şi USR-PLUS şi PNL şi celelalte partide care vor să scape de Gabriela Firea pot să i-l acorde”, a declarat Dan Barna, într-o conferinţă de presă de lansare a candidaturii Mădălinei Scurtu pentru Primăria Otopeni.

Scandalul a fost comentat şi de fostul europarlamentar Sebastian Bodu: „Când un politician își face campanie electorala înainte de a fi desemnat drept candidat de partidul din care face parte, își asumă riscul să piardă banii investiți în campanie, dacă nu ajunge el cel desemnat. Dar când campania de outdoor e plătită din bani publici, deja sună penal. Deci candidatul respectiv e cam penal și vrea să candideze din partea unui partid #fărăpenali”, este mesajul fostului euroales.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii