Politic Social Ultima Ora

Uluitor: Ministrul Apărării, Gabriel Les, a spus că „România nu are legături cu Dumnezeu, are legaturi demonice”

Ministrul Apararii, Gabriel Les, sustine ca „Romania nu are legaturi cu Dumnezeu, ci legaturi demonice” intr-un discurs sustinut intr-o biserica penticostala din Bucuresti, Biserica Profides, scrie aktual24.ro

Discursul a avut loc in noiembrie 2018, dupa esuarea referendumului pentru schimbarea Constitutiei in ce priveste definitia familiei. Les s-a declarat „indurerat” de esec, sustinand ca „Romania are legaturi demonice”.

„Durerea ca referendumul nu a trecut persista in sufletul meu si in inima mea, totusi cred cu tarie ca Dumenezeu stie mai bine decat noi si probabil ca a fost un mesaj pe care ar trebui sa il luam foarte in serios, pentru noi, pentru Romania. Asta inseamna ca nu trebuie sa incetam sa ne rugam pentru ca Dumnezeu sa dezlege legaturile pe care Romania le are astazi nu cu Dumnezeu, legaturile demonice pe care le are, si sa continuam sa ne rugam”, a spus Les in Biserica Profides din Bucuresti.

Vicepremierul PSD Ana Birchall este insa de o cu totul alta parere decat Les. Ea considera ca Romania este „Gradina Maicii Domnului”. „Fiecare dintre noi putem sa facem acest lucru pentru a respecta si a iubi aceasta tara atat de frumos numita gradina Maicii Domnului”, a spus Birchall in 2017 la audierile din Parlament, inainte de a fi numita ministru.

Biserica Profides este o biserica penticostala infiintata de cantaretul Tony Berbece.

„Initial acest nume l-am creat pentru grupul muzical pe care visam sa-l am inca pe cand eram la liceu, iar inspiratia mi-a venit avand in fata un dictionar latin-roman. In anul 2005 am infiintat trupa Profides cu scopul de a raspandi credinta in Dumnezeu si de a incuraja oamenii la o viata curata prin versurile si muzica noastra.

In anul 2015 am inteles ca lucrarea Profides trebuie sa treaca la un alt nivel si sa infiintez o Biserica noua in Bucuresti. Nu este o ambitie omeneasca, ci este o chemare divina, a carei scop il vad adesea prin marturiile celor care vin la intalnirile noastre si gasesc ceea ce cautau, atat vindecare sufleteasca cat si trupeasca si un tel in viata, acela de a fi crestini autentici si de a fi siguri ca dincolo ne asteapta viata cu Cristos”, a explicat Berbece pe pagina bisericaprofides.ro.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.