stefan cel mare la psd
stefan cel mare-psd
Exclusiv Politic Ultima Ora

Ultima Oră! PSD, cere ca Ștefan cel Mare să fie declarat erou național! Când va fi sărbătorit! Document

Deputata PSD, Oana Bulai, cere ca Parlamentul să voteze o lege inițiată de ea, prin care, domnitorul Moldovei, Ștefan cel Mare să fie declarat erou național.

Aceasta spune că, ziua în care ar trebui comemorat, Ștefan cel Mare, să fie 2 iulie, atunci când, a fost trecut în rândul sfinților de către Biserica Ortodoxă.

Ultima Oră! PSD, cere ca Ștefan cel Mare să fie declarat erou național! Când va fi sărbătorit! Document 11

#Moldova are cu ce se mândri, iar eroii noștri merită să fie apreciați la adevărata lor valoare!#Românii îi celebrează prin lege pe Tudor Vladimirescu, Avram Iancu și alți eroi naționali, însă nu și pe #Ștefan_cel_Mare!

Domnitorul Moldovei trebuie să aibă o zi a lui recunoscută prin lege, pentru că UNUL este Ștefan cel Mare pentru noi, românii.

Împreună cu colegii din #PSD_Roman am sesizat că o asemenea lege de recunoaștere a rolului marcant al Domnitorului Moldovei în istoria poporului român nu există.

Ultima Oră! PSD, cere ca Ștefan cel Mare să fie declarat erou național! Când va fi sărbătorit! Document 12

De aceea, în această săptămână am depus la Parlament #proiectul_de_lege pentru declararea lui Ștefan cel Mare drept erou național și patron istoric al culturii românești.

Astfel, în ziua de #2_iulie vor putea fi organizate evenimente de comemorare și cinstire a memoriei lui Ștefan cel Mare.Ștefan cel Mare este simbolul Moldovei și cu el ne mândrim peste tot în lume.

Iubirea sa față de neam, spiritul său aprig împotriva nedreptăților arată esența noastră, a moldovenilor! Este un demers pornit din Roman #în_numele_tuturor_moldovenilor!, a scris Oana Bulai.

Ultima Oră! PSD, cere ca Ștefan cel Mare să fie declarat erou național! Când va fi sărbătorit! Document 13

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii