Tudor Chirilă spune că în laboratoarele PSD se construiește noul Liviu Dragnea
Tudor Chirilă
Politic Social Ultima Ora

TUDOR CHIRILĂ, AVERTISMENT DUR LA PSD: ”CÂND CORUPȚIA E DUBLATĂ DE INCOMPETENȚĂ, CEASUL BOMBEI TICĂIE ASURZITOR”

Tudor Chirilă a postat pe Facebook un mesaj în care spune că în acest moment corupția este cel mai grav obstacol care stă în calea unui stat civilizat pentru asigurarea unui trai decent pentru toată populația. Mesajul este unul politic la adresa actualei guvernări. 

TUDOR CHIRILĂ, AVERTISMENT DUR LA PSD: ”CÂND CORUPȚIA E DUBLATĂ DE INCOMPETENȚĂ, CEASUL BOMBEI TICĂIE ASURZITOR”

„Corupția este fără doar și poate unul din cele mai grave obstacole care stă în calea unui stat civilizat în care contractul social (eu cetățean dau niște bani-eu stat fac niște lucruri pentru cetățean) să asigure măcar un trai decent. Însă când corupția e dublată de incompetență și inconștiență ceasul bombei ticăie asurzitor. Este exact ceea ce trăim acum. În ultima vreme scena a fost acaparată de individul Vâlcov pentru care o caracterizare plastică te duce automat în zona limbajului explicit. Faptul că o știință complexă și volatilă ca macroeconomia e confiscată în relația cu un prim-ministru debil economic de un asemenea specimen e de o gravitate fără precedent și fără niciun fel de șansă la o reală previzionare a efectelor. Apoi lipsa noastră de educație financiară paralizează orice posibilă reacție colectivă. Amuzant este că cei care strigă „nu ne vindem țara” sunt de fapt primii care încearcă s-o facă. Numai că în viziunea lor cumpărătorul ar trebui să fie altul decât cel căruia clamează că nu vor să i-o vândă. Că în spatele manevrei stă fie rea voința, fie incompetența, nu prea contează. Răul este gata să fie îndeplinit și depistarea originii lui nu ne folosește la nimic. Sigur contribuția noastră este consistentă, pentru că atunci când nu înțelegi e greu să te indignezi,” este mesajul lui Tudor Chirilă.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii