Trădare majoră în PNL! Ludovic Orban părăsit de un fost ministru din Guvernul său! A trecut în tabăra lui Cîțu 7
Politic Ultima Ora

Trădare majoră în PNL! Ludovic Orban părăsit de un fost ministru din Guvernul său! A trecut în tabăra lui Cîțu

Fostul ministru al sănătății, deputatul de Vrancea Nelu Tătaru, a trecut de partea susținătorilor lui Cîțu, în ceea ce privește funcția de președinte al PNL, la Congresul din 25 septembrie.

Tătaru i s-a alăturat lui Florin Cîțu, întrucât, spune acesta, actualul premier este omul soluțiilor.

”Încă de când am ales să fiu medic și să trec prin toate etapele profesionale, am simțit că adevărații lideri se nasc atunci când există competiție și luptă directă.

Prin voturi de încredere, bazate pe fapte și acțiuni concrete, proiecte de viitor și o atitudine corectă se câștigă respectul, dar mai ales legitimitatea politică.

Alegerile pe care le facem trebuie să fie corecte și să se îndrepte către cei care știu ce fac, dar mai ales către cei care pot livra rezultate reale.

Am încredere că Florin Cîţu poate fi omul soluțiilor.

Sunt convins că această pandemie ne-a resetat gândirea, modul de viață, planurile…

Cine nu întelege că toți suntem datori cu schimbarea și nu își asumă și eșecurile se află într-un blocaj.

Pentru că, pe acest drum, nu este vorba despre o tabără sau alta, ci este vorba despre omul potrivit, la locul și timpul potrivit.

Florin Cîțu, într-o perioadă plină de provocări, confirmă și în funcția de Prim-ministru al Guvernului României.

Trădare majoră în PNL! Ludovic Orban părăsit de un fost ministru din Guvernul său! A trecut în tabăra lui Cîțu 8

Să nu ne simțim unii mai buni decât ceilalți pentru că, acum, mai mult ca oricând, trebuie să facem loc faptelor, să ne ascultăm reciproc opiniile și să dăm un vot de încredere celor care au soluții pentru viitor.

Viitorul este este despre TOȚI și pentru TOȚI!

Așa cum am mai spus-o, sănătatea nu are culoare politică, iar datoria mea ca medic, ca fost ministru al Sănătății și actual deputat este să susțin reconstrucția economică și evoluția Județului Vaslui.

Avem nevoie de continuitate, de timp și susținere pentru a merge mai departe pe drumul dezvoltării bazate pe reforme și investiții”, a anunțat Tătaru.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii