Ludovic Orban a nunță ce se va întâmpla cu alocațiile copiilor! Când vor crește acestea 5
Politic Ultima Ora

Ludovic Orban a nunță ce se va întâmpla cu alocațiile copiilor! Când vor crește acestea

Liderul PNL aa salutat decizia Coaliției de guvernare de a crește alocațiile copiilor de la 1 ianuarie 2022 cu 20 la sută.

Totodată, Orban spune că  se va respecta legeacare prevede dublarea acestora, doar atunci când economia va permite acest lucru.

„Decizia coaliţiei a fost foarte simplă – că ne menţinem angajamentul de a dubla alocaţiile conform legii, într-un grafic de creştere. Următoarea tranşă de creştere a alocaţiilor va fi de la 1 ianuarie.

Nu suntem ca PSD care mai avea puţin şi programa creşterea pensiilor, salariilor în sectorul public pe următorii 100 de ani. Vedem care este evoluţia economică, vedem care este situaţia bugetară.

În funcţie de datele care vin din realitatea economică, vom decide creşterile ulterioare. Deocamdată un singur lucru este cert – alocaţiile vor creşte cu acel procent 20% de la 1 ianuarie 2022”, a explicat Ludovic Orban, întrebat despre subiect miercuri la Parlament.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii