Ţinutele speciale cu care Principele Nicolae şi soţia Alina-Maria Binder au luat ochii tuturor la parada din Alba Iulia Citeste mai mult: adev.ro/pj28mw
Politic Social Ultima Ora

Ţinutele Principelui Nicolae şi soţiei sale Alina-Maria Binder au luat ochii tuturor la parada din Alba Iulia

Principele Nicolae şi soţia sa, Alina-Maria Binder, au făcut notă aparte la ceremonia dedicată Centenarului Marii Uniri organizată la Alba Iulia.

Ţinutele Principelui Nicolae şi soţiei sale Alina-Maria Binder au luat ochii tuturor la parada din Alba Iulia

Cuplul recent căsătorit la Sinaia a ajuns de vineri, 30 noiembrie, la Alba Iulia, şi s-a bucurat de simpatia participanţilor la manifestări. În timpul paradei de 1 Decembrie, Principele Nicolae a purtat un costum de inspiraţie militară, similar cu cele folosite de stră-străbunicul său, Regele Ferdinand. Pe de altă parte, soţia lui Nicolae, Alina-Maria Binder, a venit îmbrăcată într-un mantou croit cu motive tradiţionale româneşti. Cei doi au fost vedete la Alba Iulia şi ieri, 30 noiembrie, când au participat la depunerea de coroane la statuile Regelui Ferdinand şi a Reginei Maria şi la Ceremonia de Arborare a Drapelului României. Principele a participat în data de 30 noiembrie la depunerea de coroane la statuile Regelui Ferdinand şi a Reginei Maria şi la Ceremonia de Arborare a Drapelului României.

„A fost un moment emoţionant şi mă bucur că am fost prezenţi şi am făcut parte din acest moment. Am mari emoţii, fiindcă este un loc foarte legat de familia mea şi e important pentru noi toţi românii să fim uniţi şi să fim aici, astăzi şi mâine (n.r. 30 noiembrie şi 1 decembrie). În 100 de ani, ţara a progresat foarte mult şi trebuie să învăţăm mult din trecut, să învăţăm ce să facem în viitor. Putem să învăţăm foarte multe de la Regele Ferdinand şi Regina Maria, au făcut multe lucruri pentru ţara noastră”, a declarat principele cu ocazia depunerii de coroane de flori.

”Să avem respect, să fim uniţi şi să fim mândri de ţara noastră”, le-a transmis acesta românilor de Ziua Naţională a României.   La împlinirea vârstei de 25 de ani, în 2010, Nicolae a primit titlul de Principe al României, cu rangul şi apelativul de Alteţă Regală. Ulterior a participat la diverse activităţi publice ale familiei sale şi a fost implicat în acţiuni caritabile. Printr-un document semnat la 1 august 2015 şi intrat în vigoare imediat, i-au fost retrase titlul şi calificativul şi a fost exclus din linia de succesiune la tronul României.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii