”Tătucu” Teodorovici vrea să fie şeful organizaţiei de femei a PSD şi să se ocupe de creşterea natalităţii 1
”Tătucu” Teodorovici vrea să fie şeful organizaţiei de femei a PSD şi să se ocupe de creşterea natalităţii
Politic Ultima Ora

”Tătucu” Teodorovici vrea să fie şeful organizaţiei de femei a PSD şi să se ocupe de creşterea natalităţii

Președintele Executiv al PSD Eugen Teodorovici a declarat în cadrul conferinței Organizației Femeilor Social Democrate că își păstrează dorința de a candida pentru președinția acestui for. Acesta spune că își dorește să schimbe mentalitatea bărbaților în privința femeilor.

„Vă spun ca bărbat, am spus și o să spun în continuare și nu îmi retrag dorința aceasta de a depune dosarul atunci când se fac alegeri pentru organizația de femei PSD, pentru că vreau să devin președintele organizației. Eu o să candidez sigur”, a declarat Eugen Teodorovici, vineri, la Constanța, în cadrul conferinței Organizației Femeilor Social Democrate.

„Vorbea Rovana de egalitatea de gen. N-o să mă auziți niciodată spunând acest lucru. Eu o să mă lupt pentru a schimba mentalitatea bărbaților cu adevărat. Acolo e problema. Nu număr egal femei-bărbați, ci felul în care bărbații vă simt aproape și vă respectă ca pe un semen, ca pe ei înșiși. Să nu picați în această capcană politică. Eram în ieri în Argeș și în discuție cu un parimar foarte ferm pe poziție, vehement. Aștia sunt băbrații care iubesc femeile cel mai mult. Ăștia care se dau pe lângă și încearcă să vă cucerească și să vă folosească uneori. Pentru că știm cu toții, ca bărbați, știm că femeie te ridică, femeia te coboară. Asta nu înseamnă că un număr mai mare îți dă mai multe șanse”, a mai spus acesta.

Teodorovici a mai declarat că Guvernul pregăteşte un program de creştere a natalităţii, de care speră să se ocupe el.

La conferința OFSD din Constanța mai participă și liderul PSD, premierul Viorica Dăncilă, și secretarul general al partidului Mihai Fifor.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.