Conferinţă internaţională despre "Viitorul Europei”, miercuri, la Sibiu
Justiție Politic Social Ultima Ora

ȘOC în PSD: Jandarmeria a ajuns la mâna lui Iohannis. Lui Sebastian Cucoș i-a expirat mandatul

Jandarmeria Română a ajuns la mâna lui Iohannis. Instituția a rămas fără șef, asta după mandatul de interimar al lui Sebastian Cucoș a expirat. Acesta a avut două mandate de interimar și nu poate sta încă o perioadă de 6 luni ca interimar în funcție. Acum CSAT, condus de președintele Klaus Iohannis, trebuie să numească un nou șef.

Jandarmeria Română a rămas fără șef, asta după mandatul de interimar al lui Sebastian Cucoș a expirat. Acesta a avut două mandate de interimar și nu poate sta încă o perioadă de 6 luni ca interimar în funcție. Ministrul de Interne a trimis CSAT-ului o adresă prin care solicită rămânerea pentru un mandat plin la șefia Jandarmeriei a lui Sebastian Cucoș, însă președintele Klaus Iohannis trage de timp. Președintele nu a semnat acest document, așa că Jandarmeria rămâne fără șef începând de astăzi.

Ministrul de Interne a trimis CSAT-ului o adresă prin care solicită rămânerea pentru un mandat plin la șefia Jandarmeriei a lui Sebastian Cucoș, însă președintele Klaus Iohannis trage de timp.

Președintele nu a semnat acest document, așa că Jandarmeria este fără șef, începând de astăzi. Rămâne de văzut ce decizie la lua președintele. 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.