Ludovic Orban o desființează pe Olguța Vasilescu. ”Guvernul vrea să dea OUG pentru Olguța”
î
Politic Ultima Ora

Și PNL a făcut bilanțul guvernării: „PSD a reușit să arunce toată România în aer”

PNL critică dur guvernarea PSD. După ce Viorica Dăncilă și-a prezentat bilanțul la șase luni de guvernare, pe pagina de Facebook PNL Diaspora a apărut un text prin care realizările prezentate de Viorica Dăncilă sunt demontate pas cu pas.

„PSD a reușit să arunce toată România în aer.

Bilanțul real al guvernării Dragnea – Dăncilă nu seamănă deloc cu cel prezentat ieri de Premier. Măsurile luate de PSD au generat inflație, deficit bugetar, dezechilibre macroeconomice și scumpiri, toate afectându-i pe români în mod direct. Promisiunile populiste din campanie s-au dovedit a fi fumigene menite să acopere adevăratele interese ale grupărilor mafiote din PSD: controlul justiției!

Dezechilibrele economice provocate anul trecut prin măsurile populiste adoptate de guvernările lui Dragnea s-au întors împotriva românilor care trebuie acum să suporte cele mai mari scumpiri din Uniunea Europeană și creșterea explozivă a ratelor la bancă. Practic banii pe care unii români i-au primit în plus la salariu sau pensie s-au risipit pe facturi mai mari la cumpărături, energie, gaze, benzină etc. și rate mai mari la bancă.

Din cauza PSD, România înregistrează astăzi:

0% creștere economică, față de ultimul trimestru din 2017!

Cea mai mare rată a inflației din Uniunea Europeană: +5,4% în luna iunie!

Cel mai mare deficit bugetar în primele cinci luni ale anului: 8,14 miliarde de lei!

deficit comercial de 5 miliarde de euro!

creșterea ROBOR-ului de la 2,05% la începutul anului la 3,41% în luna iulie!

scumpiri majore la gaze și energie electrică!

0 km noi de autostradă!

doar promisiuni!

Degringolada bugetară și haosul economic al guvernărilor lui Dragnea și Tăriceanu trebuie să înceteze. Marionetele lor din Guvernul României trebuie să-și dea demisia pentru că fac tot mai mult rău românilor.

#RomâniiTrebuieSăȘtie #PSDTrebuieSăPlece”, scrie pe pagina PNL Diaspora.

Ciește și:

Fermierii vs. realizările Dăncilă: ”Oaia are 3 kilograme de lână. Tunsul = 5 lei. Statul îți dă un leu pe kilogram. Am vândut oile…”

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.