Șerban Nicolae se vede președintele României
Șerban Nicolae a ajuns șef. Ce va conduce în Senat
Ultima Ora Politic

Șerban Nicolae iese la atac! Vrea demiterea ministrului sănătății, Nelu Tătaru, după ce acesta a numit, conducere militară la DSP, București

Senatorul PSD, Șerban Nicolae, îl atacă dur pe ministrul sănătății, Nelu Tătaru, pentru că, în oponia acestuia, problemele grave de la DSP, București, i se datorează în totalitate șefului de la sănătate.

Șerban Nicolae îl acuză pe Tătaru de proastă gestionare a situației din sisitemul de sănătate publică.

”COVIDUL PENELIST

Atunci când Gabriela Firea a intrat în conflict deschis cu politrucii numiți de PNL la conducerea DSP București, întrega mașinărie de propagandă s-a pus în mișcare pentru a explica ce lucruri rele face primarul general al Capitalei în combaterea epidemiei în comparație cu soluțiile geniale ale DSP București.

Pe Streinu-Cercel l-au ras pentru că se aliase cu dușmanul. Grupul de Conspirații Strategice a dat comunicate peste comunicate de le zăngăneau epoleții de tablă.

Acum, ministrul „A Doua Cocoașă” a aflat că la DSP București virusul pute. I-au trebuit doar vreo trei luni, pentru că se afla pe un trend crescător aflat în scădere…”, scrie Nicoale pe facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.