SENZAȚIONAL: PLEȘOIANU SARE LA BEREGATA LUI TĂRICEANU! COALIȚIA PSD-ALDE ESTE ÎN COLAPS! ”DACĂ, DOMNULE TĂRICEANU? DACĂ?”
Liviu Pleșoianu a izbucnit. Pleacă din partid. ”PSD nu mai este de votat”
Politic Ultima Ora

SENZAȚIONAL: PLEȘOIANU SARE LA BEREGATA LUI TĂRICEANU! COALIȚIA PSD-ALDE ESTE ÎN COLAPS: ”DACĂ, DOMNULE TĂRICEANU? DACĂ?”

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu îl critică pe Călin Popescu Tăriceanu, după ce liderul ALDE a spus că PSD-ALDE ar trebui să-și vadă de drum în loc să se gândească la o posibilă suspendare a președintelui țării, Klaus Iohannis.

SENZAȚIONAL: PLEȘOIANU SARE LA BEREGATA LUI TĂRICEANU! COALIȚIA PSD-ALDE ESTE ÎN COLAPS: ”DACĂ, DOMNULE TĂRICEANU? DACĂ?”

„”Dacă”, domnule Tăriceanu?…”Dacă”? Domnule Tăriceanu, după tot ce a făcut Werner în ultimele 24 de luni, dumneavoastră așteptați să vedeți „dacă Președintele va ajunge să încalce prevederile din Constituție”!?

…Eu, domnule Tăriceanu, îl suspendam pe Iohannis încă din decembrie 2016. Acum, în 2019, îl țineam în stare de suspendare până treceau și președenția Consiliului UE, și marele Summit-cadou de la Sibiu! Acest individ nu a încălcat prevederile Constituției, el s-a urcat cu bocancii murdari pe ea și a călcat-o în picioare până a făcut-o praf! Cum ne puteți cere, domnule Tăriceanu, „să nu îl băgăm în seamă” pe acest Ins Bizar care face în așa fel încât să nu mai rămână piatră pe piatră pe aici? Cum puteți fi atât de relaxat când Președintele-#GHINION distruge tot!?

…În regulă. Sunt din ce în ce mai lămurit și mai determinat! Rămâne cum am stabilit. Fie să FIM!”, a menționat Liviu Pleșoianu în ultima postare pe Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.