Preşedintele social-democrat Liviu Dragnea a declarat, marţi, că nu a discutat cu primarul Capitalei Gabriela Firea, în legătură cu autorizarea protestului Diasporei din 10 august în Piaţa Victoriei, precizând că poate PSD va face încă un miting.
Politic Social Ultima Ora

SENZAȚIONAL: Dragnea încurajează mitingul Diasporei din 10 august – ”Poate mai facem și noi unul”

Preşedintele social-democrat Liviu Dragnea a declarat că nu a discutat cu primarul Capitalei Gabriela Firea, în legătură cu autorizarea protestului Diasporei din 10 august în Piaţa Victoriei, precizând că poate PSD va face încă un miting.

Întrebat dacă a stat de vorbă cu edilul general al Capitalei, Gabriela Firea, pentru ca aceasta să autorizeze manifestaţia, liderul PSD, Liviu Dragnea, a răspuns: „Nu, dar de ce să discut eu? Noi nu am avut miting acolo? Să se facă încă un miting. Poate mai facem şi noi”.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a aprobat mitingul Diasporei de pe data de 10 august, la care organizatorii au anunţat prezenţa a un milion de persoane. Traficul va fi restricţionat pe mai multe străzi din jurul Pieţei Victoriei din Capitală.

Mai multe străzi din Bucureşti vor fi închise în ziua protestului.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.