După doi ani de guvernare, PSD își dă seama că România nu are industrie
Politic Ultima Ora

Senatorul PSD Nicolae Bădălău, înainte de CEX: ”Și eu sunt nemulțumit! Avem probleme cu cheltuielile, cu pesta porcină…”

La întrare în sedința CEX a PSD senatorul Nicolae Bădălău a spsu că situația din partid nu este tocmai roză. Sunt de așteptat discuții aprinse în privinața activității guvernului. De asemnea, Bădălău a spus că Tăriceanu va fi proprus pentru candidatura coaliției PSD-ALDE la Cotroceni, urmând ca PSD să primească guvernarea.

”Și eu sunt nemulțumit”, a spus Nicolae Bădălău despre situiația din PSD, înainte de a inrta la CEX. Senatorul social-democrat a spus că partidul a scăzut în sondaje, dincauza guvernării. ”Doamna premier poate că ar rtebui să bată cu pumnul în masă în cazul anumitor miniștri. Avem problem cucheltuielile, avem pribleme cu pesta porcină – sunt măsuri c etrebuie luate d eminiștri”, a adăugat senatorul PSD.

Nicolae Bădălău a asubliniat că este foarte posibil ca președintekeALDE, Călin Popescu Tăriceanu, să fie desemnta dreprt candidat al coaliției pentru fotoliul de președinte al României, iar PSD să preia guvernarea.

Reamintim că ședința CEX PSD d eastăzi se anunță una cu scântei dinc auza taberelro care s-au format pro și contra lui Liviu Dragnea, liderul formațiunii social-democrate.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.