SCANDAL! Liberalii atacuri fără precedent la ministrul PSD, al sănătății, Alexandru Rafila. FOTO 5
Exclusiv Politic Ultima Ora

SCANDAL! Liberalii atacuri fără precedent la ministrul PSD, al sănătății, Alexandru Rafila. FOTO

Liberalii sunt nemulțumiți de modul în care, ministrul sănătății, Alexandru Rafila, gestionează pandemia de Coronavirus, acum, când, România a intrat în valul 5.

PNL spune prin vocea purtătorului de cuvânt, Ionuț Stroe, că, Rafila se rezumă acum doar la declarații și nu la măsuri concrete, în contradicție cu, modul în care ataca PNL, când, încă, PSD era în opoziție și cerea restricții dure pentru stoparea pandemiei.

SCANDAL! Liberalii atacuri fără precedent la ministrul PSD, al sănătății, Alexandru Rafila. FOTO 6

 

„Am ajuns, astăzi, aproape la borna de 10.000 de cazuri noi de infectări cu Sars-Cov-2, o creștere de peste 8 ori ori față de acum 15 zile, imediat după Crăciun.

În puțin peste două săptămâni avem o creștere uriașă, care pune la îndoială pregătirea făcută de Ministerul Sănătății în fața valului 5, unul care aduce sute de mii de cazuri în alte țări din Europa.

Cât de real mai este interesul Ministerului Sănătății pentru pandemie câtă vreme, înainte de sărbători, opțiunea din partea ministrului a fost să venim cu alte relaxări, ca și cum nimic nu s-ar întâmpla, iar acum doar tace și doar face unele informări.

Reamintesc că PNL a impus certificatul verde la restaurante, mall-uri, la intrarea în instituţii, din acelaşi raţionament – protejarea sănătăţii oamenilor – iar aceste prevederi şi-au dovedit eficienţa.

 

Şi am iniţiat legea certificatului verde pentru unele categorii de angajaţi având acelaşi obiectiv mai important decât orice – sănătatea tuturor şi depăşirea pandemiei”, a scris Stroe pe facebook.

SCANDAL! Liberalii atacuri fără precedent la ministrul PSD, al sănătății, Alexandru Rafila. FOTO 7

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.