SCANDAL MAJOR ÎN PNL! Rareș Bogdan împotriva lui Florin Cîțu. ”Nu i-a decizii de unul singur!” 1
Politic Ultima Ora

SCANDAL MAJOR ÎN PNL! Rareș Bogdan împotriva lui Florin Cîțu. ”Nu i-a decizii de unul singur!”

După ce s-a vehiculat că liderul PNL, Florin Cîțu, ar fi de acord cu desemnarea președintelui PSD, Marcel Ciolacu, primul premier al aliantei, PSD-PNL-UDMR, prim vicepreședintele liberalilor, Rareș Bogdan, a intervenit și l-a pus la punct pe șeful său.

„Domnul Florin Cîțu este președintele PNL, cunoaște foarte bine statutul PNL și nu ia decizii de unul singur, ci le ia în consens sau cu majoritatea leadership-ului liberal întrunit în foruri statutare.

Domnia sa știe foarte bine starea de spirit, cât de greu a fost să începem discuții cu PSD și sunt absolut convins că domnia sa nu ar putea impune așa ceva și că este o strategie de negociere.

Nu s-a pus problema în cadrul negocierilor ca PNL să cedeze poziția de premier sau să accepte o eventuală rotativă.

La BPN nu s-a discutat și subiectul rotativei. Să punem în discuție acest scenariu al rotativei, pe care BPN să-l voteze sau nu – dar în cazul în care se opun rotativei înseamnă practic ieșirea din negocieri cu PSD.

Iar chestiunea premierului prima oară  să fie un premier PSD  nu cred că vreun lider PNL, de la președintele partidului la altcineva, are măcar curajul să intre în BPN și să propună așa ceva”, a declarat Rareș Bogdan, la digi24.ro.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.