BOMBĂ în PNL
BOMBĂ în PNL
Exclusiv Politic Ultima Ora

FOTO-VIDEO. SCANDAL la vârful coaliției PSD-PNL. Marcel Ciolacu îl acuză de furt pe vicepreședintele liberalilor. A luat 30 de primari social-democrați

Este SCANDAL la vârful Coaliției PSD-PNL.

Concret, vicepreședintele PNL, eurodeputatul Dan Motreanu a declarat că este greu ca liberalii să coabiteze cu social-democrații în toate județele țării, acesta dând exemplu organizația pe care o conduce, cea a județului Giurgiu.

Dan Motreanu a afirmat că este greu ca liberalii să aibă o colaborare bună cu PSD în toate judeţele, în condiţiile în care Marcel Ciolacu îi încurajează pe unii social-democraţi din teritoriu să îi atace pe miniştrii PNL, cât şi pe aleşii locali ai PNL.

Scandal la vârful coaliției PSD-PNL. Vicepreședintele Motreanu acuzat de furt
Scandal la vârful coaliției PSD-PNL. Vicepreședintele Motreanu acuzat de furt

”Este destul de dificil să avem o colaborare bună cu PSD in toate judeţele, chiar dacă am găsi un numitor comun pentru multe lucruri care ne despart, atâta timp cât Preşedintele PSD Marcel Ciolacu îi încurajează pe unii dintre reprezentanţii săi în teritoriu să îi atace pe miniştrii PNL şi pe reprezentanţii administraţiei locale PNL”, a explicat Dan Motreanu.

În replică, liderul PSD, Marcel Ciolacu spune că, Motreanu a furat peste 25 de primari de la PSD.

”În primul rând, nu comentez declaraţiile domnului Motreanu, e o ţară liberă, fiecare ne exprimăm anumite păreri. Îi reamintesc domnului Motreanu că a furat de la PSD 28 sau 30 de primari, înainte de alegeri, la Giurgiu şi să vadă din această perspectivă reacţia deputatului şi preşedintelui PSD Marian Mina în ceea ce priveşte conducerea judeţului Giurgiu. (..) Dar a spus ceva domnul Mina fals, neadevărat?”, a spus Marcel Ciolacu

Liderul PSD a continuat: ”Dacă dorim să transformăm această coaliţie într-o alianţă, cu un proiect de ţară şi după 2024 cred că e momentul să ne aşezăm la masă şi să avem împreună o alianţă pentru România, între cele două mari partide, unul de stânga şi unul de dreapta şi atunci sunt ferm convins că lucrurile se vor aşeza”.

Deputatul PSD şi lider al organizaţie social-democrate din Giurgiu Marian Mina îl întreabă pe liderul PNL Nicolae Ciucă „de ce oamenii voştri din PNL omoară oameni?!”, în contextul în care o femeie a fost omorât de câini, sâmbătă, în zona Lacul Morii, în Sectorul 6, aflat sub administrarea unui primar liberal, iar trei persoane au murit după accidentul de la cariera Jilţ Sud, „sub conducerea PNL a Complexului Energetic Oltenia”. „Tăiaţi în carne vie, domnule Ciucă!

Altfel, vă veţi împiedica în propriile tranşee ale neputinţei politice!”, l-a îndemnat Marian Mina pe prim-ministrul Ciucă.

”Domnule preşedinte al PNL, Ciucă, de ce oamenii voştri din PNL omoară oameni?! Prin prostie, prin hoţie şi prin ciocoism?!O femeie a murit muşcată de câini, în sectorul 6 – PNL. Trei mineri au murit striviţi în noroi, la Gorj, sub conducerea PNL a CE Oltenia.

Câţi oameni mai trebuie să moară, domnule preşedinte Ciucă, sub administraţie PNL, ca să vă treziţi şi să vă comportaţi ca un general ce sunteţi?Tăiaţi în carne vie, domnule Ciucă! Altfel, vă veţi împiedica în propriile tranşee ale neputinţei politice!

P.S.: Să îl lăsaţi pe Motreanu „waze” să atace PSD nu e o soluţie! Lumea vrea de la dvs. soluţii, nu atacuri politice. Fiţi profesionist, domnule preşedinte Ciucă!”, a spus Mina.

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.