SCANDAL! Alegeri în PNL Bucureşti. Violeta Alexandru şi Ciprian Ciucu candidează pentru funcţia de preşedinte! Acuzații de furt 1
Exclusiv Politic Ultima Ora

SCANDAL! Alegeri în PNL Bucureşti. Violeta Alexandru şi Ciprian Ciucu candidează pentru funcţia de preşedinte! Acuzații de furt

Liberalii din Bucureşti îşi aleg conducerea, sâmbătă, iar pentru funcţia de preşedinte candidează atualul lider al PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, dar şi primarul Sectorului 6, liderul liberalilor din sector Ciprian Ciucu.

Violeta Alexandru are susţinerea preşedintelui PNL, Ludovic Orban, în timp ce Ciprian Ciucu este susţinut de premierul Florin Cîţu.

Ciucu şi-a anunţat candidatura în 16 iulie, iar fostul ministru al muncii, Violeta Alexandru, cu o zi mai târziu.

Echipele celor doi candidaţi au încercat să stabilească de comun acord datele scrutinului. Înainte de a fi puse la punct detaliile, echipa lui Ciucu a plecat de la discuţii, acuzând de minciună oamenii Violetei Alexandru.

”Aşa ceva nu credeam să trăiesc din partea colegilor mei, să îmi facă aşa ceva oamenii cu care în ultimii doi ani m-am însoţit, proprii mei colegi, chiar Violeta.

Ei publicaseră, în timp ce discutam, un articol mincinos într-o publicaţie on-line (…) Eu nu m-am mai întâlnit cu astfel de practici. Eu nu aşa fac politică. Ce fel de oameni sunt aceia care fac publice discuţiile private dar pe invers”, a scris, joi seară, pe Facebook, Ciprian Ciucu, anunţând că nu are oameni în comitetul de organizare.

În replică, Violeta Alexandru le-a mulţumit tuturor celor care se vor afla în sală pentru a vota şi a promis că va asigura ”secretul votului şi un climat civilizat de exprimare a votului”.

Congresul PNL va avea loc în 25 septembrie, iar până atunci au loc alegeri în toate organizaţiile locale şi judeţene.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.