Mitingul Diasporei. Sute de plângeri pe masa procurorilor. Decizie de ultim moment
Politic Justiție Social Ultima Ora

Sărbătoare Națională însângerată! ULTRAȘII amenință că vor deturna ”1 Decembrie” dacă Jandarmeria va defila

Parada din data 1 decembrie 2018 riscă să fie deturnată. Ultrașii din galeriile formațiilor de fotbal amenință că vor reacționa în cazul în care Jandarmeria se va număra printre instituțiile care vor defila. 

Evenimentul „Interzis Jandarmeriei Române să defileze de 1 Decembrie 2018” a fost propagat de Revista Ultra. Fanii au folosit un limbaj dur, reprobabil, pentru a-și motiva decizia, dar precizează că nu vor recurge la violență în cazul în care doleanța nu le este ascultată.

PASAJE DIN COMUNICATUL ULTRAȘILOR

„În fiecare an, de 1 Decembrie, jandarmii îşi şterg bastoanele mânjite cu sângele cetăţenilor români pe care i-au lovit în timpul anului. De Ziua Naţională a României îşi lustruiesc bocancii murdari.

Pe 1 Decembrie, acestor analfabeţi luaţi de la câmp li se dau nişte uniforme noi, pozând în apărători ai legii. Începând cu acest an, s-a terminat distracţia.

Jandarmeria Română, o instituţie aservită politic şi care are ca principal scop gazarea şi bătaia românilor, fie că vorbim de protestele din 10 august, de protestele din 2017, de cele din 2012, de Roşia Montană, de Pungeşti sau de modul jandarmilor de a acţiona pe stadioanele de fotbal.

Pentru toate abuzurile făcute asupra suporterilor, pentru toate bătăile date jurnaliştilor, suporterilor, cetăţenilor acestei ţări, pentru toate înscenările pe care le-au făcut, începând cu 13-15 iunie 1990 şi continuând pe cele pe care le-am demascat deja, ianuarie 2012 şi protestele recente din Piaţa Victoriei, noi, Revista ULTRA’, anunţăm în mod oficial că Jandarmeria Română nu are ce căuta în cadrul defilării militare organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României.

La an aniversar, la 100 de ani de la Marea Unire, să-i vedem pe jandarmidefilând nu ar fi decât o altă înjosire la care poporul român este supus.

Daca Jandarmeria Română nu va avea decenţa să se retragă de la parada de 1 decembrie, atât la Alba Iulia, cât şi în Bucureşti, vă invităm sa îi oferiţi ceea ce merită sau să vă întoarceţi cu spatele la defilarea jandarmilor, ridicând aceleaşi degete pe care Florin Iordache le arată românilor. Romania este a noastră, nu a lor!„, se arată în comunicatul fanilor.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii