Românii ies masiv la vot! Ce au declarat, Orban, Ciolacu, Băsescu și Nicușor Dan la ieșirea de urne 1
Politic Ultima Ora

Românii ies masiv la vot! Ce au declarat, Orban, Ciolacu, Băsescu și Nicușor Dan la ieșirea de urne

Prezenţa la vot este 4,51%, iar în Bucureşti este 3,76%, la ora 9:00, la alegerile locale de duminică . În Bucureşti, prezenţa la urne este mai mare decât în urmă cu patru ani, când a fost 2,3%.

Până la ora 9.00, în ţară votaseră 770.282  de alegători, reprezentând 4,51 % din total.

”Am votat pentru creşterea nivelului de civilizaţie. Conceptul de campanie a fost unul foarte clar, dezvoltarea comunităţilor locale prin investiţii, locuri de muncă şi dezvoltarea infrastructurii şi până la urmă creşterea nivelului de civilizaţie. Pentru asta am votat. Pentru oamenii care îmi garantează că pot îmbunătăţi viaţa în comunităţile locale”, a declarat Orban

“Sunt ferm convins că şi bucureştenii astăzi vor alege continuitatea şi vor alege oamenii care le-au fost alături în această perioadă dificilă şi vor vota cu oamenii care au realizări şi care nu fac promisiuni. Cred că perioada umilinţei faţă de medici, profesori, copii, părinţi şi bunici astăzi să ia sfârşit în România”, a transmis liderul PSD, după ce a votat la Buzău..

“Votul a decurs ca în perioada de pandemie, dar a decurs normal. Întrebat dacă îi sfătuieşte pe alegători să iasă la vot, candidatul PMP la Primăria Bucureşti a răspuns: “O, da. E condiţia obligatorie dacă vor să aibă un primar bun ca mine”.

“Aştept de mult votul ăsta. Am votat cu sete, să scoatem din Primăria Capitalei o caracatiţă de interese care a ţinut în subdezvotlare acest oraş, de aia nu a fost în stare să rezolve nici măcar apa caldă, nu mai zic de trafic sau poluare”, a transmis Nicuşor Dan, la ieşirea din secţia de votare.

Dincolo de problemele vieţii curente,  competiţia electorală este una de valori. Este una între adevăr şi minciună, este una între competenţă şi incompetentţă, între cinste şi corupţie şi este una între decenţă şi superficialitate fudulă. De asta am votat cu mare sete”, a mai declarat candidatul PNL şi USR-PLUS.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.