RISE Project umblă cu BANII la vedere. Vezi cine îi PLĂTEȘTE pe jurnaliști
Politic Social Ultima Ora

RISE Project umblă cu BANII la vedere. Vezi cine îi PLĂTEȘTE pe jurnaliști

Scandalul valizelor care ar putea să îl îngroape pe Dragnea este în toi. Jurnaliștii RISE Project au anunțat că au intrat în posesia unor documente ce l-ar putea detrona pe liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea.

Într-un interviu pe care jurnalistul Horia Ghibuţiu l-a realizat în anul 2017, şeful RISE Project, Paul Radu, dezvăluia cine îi plăteşte pe jurnaliştii care l-au pus pe Dragnea în încurcătură, conform bugetul.ro.

Potrivit lui Paul Radu, cea mai mare parte a banilor RISE Project vine de la guvernul elveţian, prin programul de cooperare elveţiano-român. În plus, ei mai primesc sume mai mici din donaţiile de la cititori, Google, Open Society şi Ambasada Olandei.

„Cea mai mare parte a banilor RISE vine de la guvernul elveţian, prin programul de cooperare elveţiano-român. Avem sume mai mici şi de la Google, Open Society şi Ambasada Olandei. Iar cei mai valoroşi bani sunt cei din donaţiile de la cititori. Aceştia ne încurajează să continuăm şi ne validează munca”, spunea Radu, pentru horiaghibutiu.ro.

„Dintr-un mix de granturi asigurate de guvernul elveţian, USAID, Ambasada Olandei, Google, Soros şi alţi oculţi. Încercăm să dezvoltăm şi câteva campanii de crowdfunding”, dezvăluia şi Mihai Munteanu, un alt membru al RISE Project.

Declaraţiile acestora au fost confirmate şi de Attila Biro, ziarist RISE Project, în cadrul aceluiaşi interviu. „Avem mai multe granturi de la Ambasada Olandei, guvernul elveţian, la Google sau Open Society”, a declarat, la avea vreme, Biro.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.