Regaliștii români, vor ca Prințul Nicolae să fie repus în drepturi de către Principesa Margareta. DOCUMENT 5
Politic Ultima Ora

Regaliștii români, vor ca Prințul Nicolae să fie repus în drepturi de către Principesa Margareta. DOCUMENT

Coordonatorul Grupului de acțiune pentru Monarhie și Democrație, Cristian Sandu, i-a trimis o scrisoare deschisă, Custodelui Coroanei Regale, Regina Margareta a României, unde îi cere să revizuiască decizia tatălui său, Regele Mihai I de România, prin care, nepotul acestuia, Principele Nicolae a fost exclus din Casa Regală.

Mai mult, în scrisoare se cere, ca Linia de Succesiune la Tronul României, să revină la stare de dinainte de 1 august 2015, când, Principelui Nicolae, i s-a retras dreptul la scuucesiune.

Regaliștii români, vor ca Prințul Nicolae să fie repus în drepturi de către Principesa Margareta. DOCUMENT 6

Ideea este îmbrățișată și de către Partidul Regalist Român, care susține acțiunea inițiată de Cristian Sandu.

” Suntem cu totul de acord ca, Principele Nicolae să fie repus în drepturi. Ca monarhiști înțelegem nevoia unei succesiuni sănătoase a Coroanei Regale. Prințul Nicolae a dovedit în toți acești ani implicare în viața societății românești.

Solicităm Reginei Margareta să ia în serios solicitatea, Grupului de pentru Monarhie și Democrație și să acționeze așa cum este corect și normal.

Trăim vremuri grele. România devine un sat fără stăpân. Actuala clasă politică nu face decât rău românilor.

Țara are nevoie de o resetare adevărată. S-a văzut că, actuala formă de guvernământ nu a adus niciun beneficiu românilor. De 31 de ani, sunt mințiți și furați.

Trebuie să ne reîntoarcem la Monarhia Constituțională.

Fac un apel către Regina Margareta a României să asculte glasul românilor și să decidă în consecință”, spune președintele Consiliului Național al Partidului regalist Român, Anca Cârcu.

Regaliștii români, vor ca Prințul Nicolae să fie repus în drepturi de către Principesa Margareta. DOCUMENT 7

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.