DEZASTRU! PSD se zdruncină din temelii. Sute de primari și consilieri părăsesc partidul. Ciolacu îl vrea pe Orban anchetat de procurorii DNA 5
Ultima Ora ciolacu Exclusiv Politic

DEZASTRU! PSD se zdruncină din temelii. Sute de primari și consilieri părăsesc partidul. Ciolacu îl vrea pe Orban anchetat de procurorii DNA

Este dezastru în PSD, după ce, sute de primari din toate zonele țării au anunțat că nu vor mai candida pe listele social-democraților.

Edilii PSD din zone considerate roșii, cum ar fi Moldova sau Muntenia vor candida la alegerile locale sub sigla PNL, fapt care dă bătăi de cap oamenilor conduși de liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

Surse din rândul social-democraților au declarat pentru NEWSTEAM.RO, că, la nivelul conducerii partidului se va lua decizia ca săptămâna viitoare, juriștii PSD, să depună o plângere penală împotriva liderului PNL, Ludovic Orban, dar și pe numele unor alți miniștrii sau șefi din teritoriu.

DEZASTRU! PSD se zdruncină din temelii. Sute de primari și consilieri părăsesc partidul. Ciolacu îl vrea pe Orban anchetat de procurorii DNA 6

Motivul ar fi că, Orban și ceilalți liberali, fac promisiuni primarilor PSD pe banii statului român, mai exact, cu fonduri de la bugetul de stat. Mai mult, zic cei din PSD, negocierile se desfășoară chiar în sediul Guvernului.

” Orban, le promite bani și proiecte europene, dacă vor candida pe listele PNL. Știu zeci de cazuri în care, primarii PSD, au fost la Guvern și au discutat cu premierul și cu alți miniștrii implicați în alocare banilor către primării sau Consilii județene.

DEZASTRU! PSD se zdruncină din temelii. Sute de primari și consilieri părăsesc partidul. Ciolacu îl vrea pe Orban anchetat de procurorii DNA 7

Oamenii sunt bucuroși că vor primi bani și acceptă să facă pasul. Discutăm cu juriștii PSD să depunem urgent o plângere penală pe numele lui Orban și a altor membrii de partid, miniștrii sau lideri din teritoriu, pentru, trafic de influență”, ne-au spus sursele.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.