PSD pregătește MAZILIREA lui George Maior, pentru a lovi în Iohannis 1
Politic Ultima Ora

PSD pregătește MAZILIREA lui George Maior, pentru a lovi în Iohannis

Liderii PSD sunt pregătiți de o nouă ciocnire violentă cu președintele Klaus Iohannis. Surse politice convergente ne-au precizat că Ministerul de Externe va înainta președintelui solicitarea de rechemare a ambasadorului României în SUA, George Maior. Cel mai probabil, președintele Klaus Iohannis se va opune solicitării de rechemare, ceea ce va conduce la un nou război politic.

Totul vine, după ce, George Maior a criticat dur declarațiile lui Rudolph Giuliani și a spus că scrisoarea acestuia reprezintă efortul de lobby al unor personaje certate cu legea.

„Domnul Giuliani este un personaj spumos şi extrem de combativ în discuţiile din SUA. Nu ştiu dacă mai este avocatul domnului Trump. Verificaţi acest lucru. În orice caz, ea (n.r. – scrisoarea) este expresia unui lobby iniţiat de anumite forţe, care sunt interesate de apărarea unor personaje de la noi care au avut probleme cu justiţia”, a spus Maior.

Ulterior, s-a dovedit că George Maior chiar are dreptate. Giuliani a recunoscut că a fost plătit de Louis Freech, avocatul lui Puiu Popoviciu, om de afaceri condamat în România, dar care fuge de pedeapsă.

Semnalul în ceea ce îl privește pe George Maior a fost dat de Călin Popescu Tăriceanu, președintele de partid al lui Teodor Meleșcanu, ministru de Externe. Tăriceanu susține că George Maior ar trebui rechemat în țară. Poziții similare au venit și din partea liderilor PSD.

Este foarte posibil ca Ministerul de Externe să solicite rechemarea lui Maior, chiar dacă acuzațiile acestuia s-au dovedit a fi întemeiate.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.