PSD, față-n față cu eșecul! PSD a pierdut Senatul și nu-și mai poate promova propriile legi 1
Reducerea la 300 a parlamentarilor și eliminarea pensiilor speciale - obiective ale noii majorități
Politic Ultima Ora

PSD, față-n față cu eșecul! PSD a pierdut Senatul și nu-și mai poate promova propriile legi

Senatorul ALDE Ion Popa anunta ca mai multe legi initiate chiar de PSD nu au putut fi votate, luni, in Senat intrucat PSD este „incapabil sa isi mobilizeze senatorii”. „Ei bine, s-a dovedit ca fara senatorii ALDE, care azi au votat impotriva, PSD nu mai detine majoritatea”, spune Popa.

„Preambulul motiunii de cenzura de joi s-a petrecut la Senat! In sedinta de plen a Senatului de astazi, PSD a fost incapabil sa isi mobilizeze senatorii pentru a putea trece mai multe legi organice, unele initiate chiar de catre guvernul PSD. Asta in conditiile in care ar fi trebuit sa aiba o majoritate care sa le permita sa treaca toate proiectele initiate de ei.

O veche vorba spune ca ‘atunci cand semeni vant, culegi furtuna’. Asa si povestea PSD-ului de la Senat. Dupa ce au pus umar langa umar sa destructureze ALDE, oamenii dnei Dancila s-au trezit in fata unei situatii ridicole. In loc de majoritate s-au trezit cu o demobilizare completa.

Sedinta de plen de la Senat de azi este un semnal ca motiunea de cenzura de joi va trece. Daca astazi cei din PSD au suspendat sedinta la Senat de teama sa nu iasa lucrurile mai rau decat erau, joi nu vor putea sa mai suspende nicio sedinta, iar dna Dancila trebuie sa se supuna votului parlamentar.

Conducerea PSD din jurul dnei Dancila credea ca dupa ce au momit cativa senatori de la ALDE vor avea majoritate. Ei bine, s-a dovedit ca fara senatorii ALDE, care azi au votat impotriva, PSD nu mai detine majoritatea.

AMR trei zile pana la motiunea impotriva guvernului Dancila!”, anunta Ion Popa pe Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.