Protest masiv astăzi. Comunitatea Declic se alătură magistraților
Politic Social Ultima Ora

PROTEST inedit pe 1 Decembrie: 3.000 de pancarte anti-PSD vor ”COLORA” Sărbătoarea Națională în „photobombing”

PROTEST 1 Decembrie ”De 1 Decembrie le stricăm poza oficială. Vrem să mergem la manifestații cu pancartele cătușe și să intrăm în cadrele TV. Dar pentru asta mai avem nevoie de pancarte, contribui și tu?” este mesajul transmis de Declic. 

PROTEST 1 Decembrie Din același e-mail aflăm că vor să intre peste politicieni în cadrele luate de televiziuni. Astfel, consideră că vor transmite un mesaj puternic. Strâng bani pentru a face mii de pancarte cu scopul de a intra în cadrele foto și video. 

PROTEST 1 Decembrie ”Televiziunile aservite se pregătesc să spună doar povestea lor despre unire pentru a le legitima guvernarea. Nu putem permite așa ceva! Noi, membrii Declic, suntem suficient de mulți și de puși pe treabă pentru a transmite un mesaj mai puternic decât discursurile lor ipocrite. Să reamintim tuturor ca ei sunt lideri legitimi doar în Penalistan, nu în România celor 100 de ani.” arată mail-ul transmis de sursa citată.

PROTEST 1 Decembrie ”Pentru a fi cât mai vizibili ne-am propus să facem „photobombing„. Cu pancartele în mână vom intra în cadrele camerelor foto sau a carelor de transmisie TV. Vom „vâna”, în special, momentele în care politicienii își vor transmite mesajele mincinoase despre cât de mult își iubesc țara. Astfel, cei ce se uită la TV ne vor vedea și pe noi în cadru. Este o tactică simplă de protest, dar extrem de eficientă pentru a transmite un mesaj. O poți face chiar și tu, în orașul tău. Dar mai întâi trebuie să strângem banii necesari pentru a produce cât mai multe pancarte.” transmis organizatorii.

PROTEST 1 Decembrie Își propun să facă 3.000 de pancarte: ”Dacă vom fi suficient de mulți, vom reuși să fim prezenți nu doar pe străzi, dar și în imaginile preluate de ziare și transmise de televiziuni.”

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.