Pro România face o nouă achiziție. Fost secretar de stat la apărare în partidul lui Ponta. FOTO 1
Politic Ultima Ora

Pro România face o nouă achiziție. Fost secretar de stat la apărare în partidul lui Ponta. FOTO

PRO România București anunță cooptarea Otiliei Sava în conducerea organizației sectorului 2. Avocat de profesie, cu o vastă experiență în managementul unei renumite case de avocatură și patru ani de mandat ca secretar de stat în Ministerul Apărării, noul coordonator PRO România Sector 2 este recunoscut pentru susținerea și sprijinul acordat militarilor.

”Mă alătur cu emoție și entuziasm echipei PRO România Sector 2. Vreau să construim, împreună, o comunitate puternică și autentică. Îi astept alături de mine pe toti cei care înțeleg că schimbarea în bine vine din implicarea fiecăruia dintre noi. Am avut, în ultimii ani, o administrație locală bolnavă, cu politicieni care nu au răspuns nevoilor noastre, ale cetățenilor. Cred cu tărie că noi putem face diferența, având în centrul preocupărilor binele cetății si al locuitorilor ei. Vă aștept să îndreptam, să construim și să ne demonstrăm că putem lăsa copiilor nostri un aer mai curat și un drum mai bun decat cel pe care pășim împreună ASTĂZI”, a declarat Otilia Sava, noul coordonator PRO România Sector 2.

Pro România face o nouă achiziție. Fost secretar de stat la apărare în partidul lui Ponta. FOTO 1

Coordonatorul PRO România București a confirmat că în ultimele săptămâni organizația a atras profesioniști care vor să construiască o alternativă de stânga în măsură să protejeze drepturile cetățenilor.

”Încă de la începutul anului, familia PRO România București crește și se consolidează. Tot mai mulți oameni competenți, cu rezultate recunoscute și apreciate de români, fac un pas în față și se implică serios în singurul proiect de stânga modernă. Otilia Sava a dovedit, ca profesionist, că s-a pus în slujba cetățeanului, iar acest angajament al ei ne confirmă că, împreună, putem să construim România puternică, sigură și pro-europeană”, a declarat Gabriela Podașcă, coordonatorul PRO România București.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.