Președintele PSD, Marcel Ciolacu, demisionează din Parlament! DOVADA 7
Politic Ultima Ora

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, demisionează din Parlament! DOVADA

Deputatul PSD Marcel Ciolacu a anunţat că va demisiona din Parlament în ultima zi de mandat pentru a nu benefica de pensie specială.

Liderul PSD a precizat că Guvernul Orban a ratat în acest an ocazia să emită o ordonanţă de urgenţă pentru eliminarea pensiilor speciale, lucru care ar fi făcut să fie economisite câteva miliarde de lei, banii ce ar fi putut fi folosiţi în lupta cu pandemia de coronavirus sau pentru a pregăti şcolile astfel încât să elevii să poată continua procesul educaţional.

”Domnul Orban vorbește toată ziua de cifre și de realizări mărețe, dar la cum numără zilele de mandat ale unui parlamentar pare că are nevoie urgent de meditații.

Nu-i nimic, poate va avea ocazia să se reacomodeze cu site-ul Camerei Deputaților. Are toate informațiile acolo, nu trebuie să mintă….mi-am dat demisia și în 2016”, a scris Ciolacu pe facebook.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, demisionează din Parlament! DOVADA 8

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii