Chișinău: Mii de oameni s-au dus la sediul președintelui Dodon și au aruncat cu curcani
Politic Ultima Ora

Președintele Dodon are ”asasinii” lui – accidentul de astăzi nu ar fi întâmplător…

Șeful fracțiunii PSRM în Consiliul Municipal Chișinău și fostul purtător de cuvânt al președintelui republicii, Ion Ceban, sugerează că accidentul cu implicarea șefului statului Igor Dodon nu ar fi întâmplător. Acesta susține că, acum trei zile, și dânsul a fost implicat într-un accident rutier.

Președintele Dodon are ”asasinii” lui – accidentul de astăzi nu ar fi întâmplător…

„E bine tot ce se termină cu bine, chiar și în situațiile cele mai periculoase și neplăcute. Important e să ieșim teferi din accidentele care se produc. Mai ales din cele care se produc nu din vina noastră…

Este ciudat că la distanța de trei zile, după ce a fost lovită mașina cu care mă deplasam regulamentar, împreună cu șoferul, a fost accidentat serios și automobilul președintelui țării.

Nu suntem conspirologi, dar înțelegem să fim mai atenți și mai precauți de acum încolo, în general și în particular. Mai precauți și mai cu încredere în cauza noastră, de a duce la un bun sfârșit tot ce avem de înfăptuit”, a scris Ceban pe Facebook.

Amintim că două mașini din coloana oficială a președintelui R. Moldova, Igor Dodon, au fost implicate astăzi într-un accident rutier pe traseul Strășeni -Călărași. Acestea s-au răsturnat, la amiază, în afara carosabilului, lângă orașul Strășeni. Într-o mașină se afla și seful statului. „Președintele Igor Dodon se simte bine”, susține consilierul prezidențial Maxim Lebedinschi.

La sfârșitul lunii august, președintele PSD, Liviu Dragnea a declarat că la București au venit patru asasini pălătiți să îl omoare, dar a scăpat ca prin minune, deși nu a anunțat nici poliția, nici serviciile secrete. S-a descurcat singur…

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.