anca dragu cîțu
anca dragu cîțu
Politic Ultima Ora

Președinta Senatului, Anca Dragu, iese la atac! Mișcare de ultimă împotriva lui Florin Cîțu! Judecătorii CCR intervin

Președintele Senatului, Anca Dragu, a anunțat că va trimite o sesizare către Curtea Constituțională prin care solicită judecătorilor să-l oblige pe Florin Cîțu să trimită propunerile de miniștri în Parlament, care vor fi numiți în locul miniștrilor USR-PLUS.

Dragu susține că prin demisia miniștrilor USR-PLUS s-a schimbat structura Guvernului și este nevoie de un nou vot de încredere în Parlament.

”Solicit instanței de contencios constituțional să constate faptul că primul ministru nu a luat act de faptul că s-a schimbat componența politică a Guvernului.

Cer obligarea primului ministru de a formula propuneri de miniștri și de a-i trimite Parlamentului pentru a fi validată noua componență a Guvernului.

Atragem atenția asupra schimbării componenței politice a Guvernului.

Avem prevederile constituționale, care susțin că primul ministru este obligat să trimită în 5 zile propunerile de miniștri, altfel premierul împiedică controlul parlamentar și nu putem vota noua componență a Guvernului. ”, a spus Anca Dragu.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii