Mihai Tudose
Politic

UPDATE. Tudose îi mai dă o săptămână șefului poliției

UPDATE. Tudose îi mai dă o săptămână șefului poliției

Mihai Tudose a declarat la începutul ședinței de guvern:

„Am avut o discuţie cu domnul Bogdan Despescu, mi-a prezentat raportul (…) Am înţeles de pe surse că noua propunere şi-a declinat intenţia de a ocupa funcţia. Şi l-am rugat pe domnul Despescu ca într-o săptămână să îmi prezinte măsurile luate de domnia sa (…) pentru remedierea situaţiei. Ceea ce totuşi trebuie remarcat este că acel făptaş a fost totuşi prins în două zile”

 

Șeful Guvernului, premierul Mihai Tudose s-a întâlnit miercuri la Palatul Victoria cu șeful Poliției Române Bogdan Despescu.

Ieri, ministrul de interne Carmen Dan i-a cerut primului ministru să-l demită pe acesta în urma scandalului polițistului pedofil din București.

Cel mai probabil, Mihai Tudose NU va da curs cererii subalternei sale, ministrul de interne Carmen Dan, spun pentru newsteam.ro , surse politice.

UPDATE

Aceleși surse spun că cel nominalizat pentru postul de șef al Poliției Române, Cătălin Ioniță ar refuza propunerea venită din partea ministrului Carmen Dan.

Imediat după întâlnirea cu Șeful Poliției Române, premierul Tudose are la această oră o discuție cu ministrul de interne Carmen Dan.

se actualizează

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.