Incredibil. Șerban Nicolae vrea la Cotroceni. Și-a anunțat candidatura
Șerban Nicolae a izbucnit după declarația lui Iohannis. ”E bătaie de joc”
Politic

PREMIERĂ în POLITICA ROMÂNEASCĂ. Mobilizare împotriva lui Șerban Nicolae. VIDEO

PREMIERĂ în POLITICA ROMÂNEASCĂ. Petiție on-line împotriva lui lui Șerban Nicolae

Indignați de comportamentul senatorului PSD Șerban Nicolae care și-a jignit trivial o colegă de Parlament,românii îi cer demisia. Dar nu oricum ci printr-o petiței on-line,întrucât, consideră autorii,Nicolae nu va demisiona din proprie inițiativă, ci doar forțat de cât mai mulți oameni.
”Demisia senatorului Șerban Nicolae, PSD

Solicităm, de urgență, demisia senatorului Șerban Nicolae, parlamentar PSD, pentru insulta adusă memoriei luptătorilor anticomuniști, singura rezistență anticomunistă la instalarea regimului ilegitim comunist în România.

Considerăm că senatorul Șerban Nicolae nu reprezintă interesele poporului român și nu își merită calitatea de senator, în consecință solicităm demisia conform art. 70 alin. 2 din Constituția României.

Un parlamentar ales al României are obligația de a respecta deminitatea umană, istoria României și să reprezinte cetățenii României cu respect și integritate. Senatorul Șerban Nicolae nu reflectă niciuna din aceste calități absolut necesare pentru un reprezentant ales și considerăm că nu merită să rămână în Parlamentul României.

Solicităm demisia de urgență și retragerea sprijinului parlamentar!”, se arată în documentul ce poate fi semnat aici https://www.petitieonline.com/demisia_senatorului_erban_nicolae_psd

Uite ce i-a zis senatorul PSD colegei sale de la USR

Sunteți atât de proastă, este incredibil ce spuneți”, i-a spus Șerban Nicolae lui Cosette Chichirau după ce această l-a filmat în mod insistent și l-a făcut „penal” și „șofer al grupului infracțional organizat”.

Cosette Chichirău: Eu voi fi omul cel mai urât de PSD-ALDE. Deja eram inamicul nr 1. Cei care fură sunt prezenţi în Parlament.

Şerban Nicolae: Doamnă, penală este mama care v-a făcut aşa nesimţită.

Cosette Chichirău: Sunt Cosette Chichirău, depuată USR de Iaşi.

Şerban Nicolae: Nu s-ar spune. V-aţi luat leafa azi? Aia mărită? Îşi ia leafa … aşa… aia-i bună, aşa mărită de Guvernul PSD. Nu vă e ruşine să încasaţi bani nemunciţi?

Cosette Chichirău: Cum adică nemunciţi?

Şerban Nicolae: Nu hliziți fasolea așa la mine! Aveţi mancarea între dinţi! Mancarea aia de deputat.

Cosette Chichirău: Domnul Serban Nicolae insultă tot poproul român şi fură.

Şerban Nicolae: Eu n-am furat nimic. Nu fiţi nesimiţită. De ce nu faceţi o plângere penală? Vă rog frumos, nu mai râdeți, că este o imagine dezolantă. Căutați un coleg care a terminat două clase și să vă scrie o plângere penală la adresa mea, daca eu am furat.

Şerban Nicolae: Dumneavoastră sunteți atât de proastă! E incredibil ce spuneţi. Demonstraţi că am fost eu şofer.

Cosette Chichirău: Avem poze

Şerban Nicolae: Aveţi poze? CV e în poze? Eu am o poză în care dumneavoastră faceţi sex anal. Acum ce să facem?

VEZI INTREGUL VIDEO AICI

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.